Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Restaurant

Korenbeurs à la Carte

om te reserveren belt u 0113-302100 (vanaf 11:00 uur) of mail korenbeurs@landgoedrijckholt.nl

Trots zijn wij op bijgaand citaat uit een artikel over Gastronomie in Zeeland In Touring explorer. Een groot Belgisch tijdschrift met een oplage van meer dan een half miljoen.

"Verrassend lekker en met een mooie prijs kwaliteits verhouding vonden wij Restaurant de Korenbeurs op Landgoed Rijckholt"

Natuurlijk kunt u altijd genieten van de Zilte Zeeuws Zaligheden. Wij bieden u de schaal- en schelpdieren waar Zeeland zo beroemd. Dagelijks vers uit de streek. Zoals mosselen en kreeft uit het Veerse Meer (uiteraard alleen in het seizoen).

Veel van onze Belgische gasten maken gebruik van het gastronomische arrangement met ons inmiddels bij vaste gasten beroemd " Plateau Fruit de Mer"

Vier keer per jaar passen wij de menukaart aan aan de seizoensspecialiteiten uit de eigen streek.

In het de herfst en winter bieden wij u ook de mooie wildgerechten van de streek. 

Ons restaurant is promotor van de Zeeuwse lokale producten. Op onze kaart vindt u om die reden het Zeker Zeeuws logo terug.

Zeker Zeeuws logo

Het Zeker Zeeuws logo geeft de garantie dat de producten en diensten echt uit Zeeland komen, uit Zeeuwse ingrediënten bestaan en op duurzame wijze zijn gemaakt, geteeld of bereid. Wij vinden dat Zeeuwse producten en diensten uit zee en van het land met gegarandeerde Zeeuwse herkomst het verdienen om herkend te worden.

Klik hier voor onze kerstmenu 2018

Hij is er volgend jaar weer! Klik hier voor ons Oosterscheldekreeftmenu 2018! (als voorbeeld voor 2019)

Klik hier voor onze menukaart najaar 2018

Klik hier voor onze lunchkaart 2018

Klik hier voor onze kinderkaart 2018

Klik hier voor onze wijnkaart 2018