Wilt u meer weten over Landgoed Rijckholt? Klik hier

Restaurant

Arrangementen

ook buiten het seizoen heeft Zeeland zoveel te bieden

Aan gasten die een verblijf combineren met diners in het restaurant bieden wij altijd een voordeel. Ook als u een paar dagen bij ons wilt logeren of gebruik wilt maken van het laagseizoen of de midweek hebben wij interessante aanbiedingen voor u.

Hieronder beschrijven wij een aantal van onze meest populaire arrangementen. Kijkt u bij “Overzicht” arrangementen voor de exacte prijs in de gewenste periode.

Uitbreiding van uw verblijf is mogelijk op basis van halfpension, een driegangenmenu van de Chef​ € 34,50 per persoon.

Het Oosterscheldekreeftarrangement € 220,- p.p. loopt van 18 april t/m 15 juli 2019 (zolang de voorraad strekt)
Ontvangst met een aperitief. Eerste avond een 3-gangen Oosterscheldekreeftmenu met een halve fles kreeftenwijn. (de overige dranken zijn niet meegenomen in het arrangement) Tweede avond een plateau met schaal- en schelpdieren. Hier hebben wij naar wens een wijnadvies bij. Elke ochtend ontbijtbuffet tussen 8:30 en 10:00 uur. 

Het gastronomische arrangement v.a. € 185,- p.p.
Een verblijf van 2 dagen voor culinaire fijnproevers.
Wij ontvangen u met een aperitief van het huis.
De eerste avond geniet u van een 4-gangen keuze menu en de tweede avond serveren wij het plateau van schaal- en schelpdieren met alle Zilte Zeeuwse Zaligheden zoals: kreeft, krab, mesheften, kokkels en mosselen.
Overdag geniet u van de vele bezienswaardigheden die Zeeland te bieden heeft. Of u gaat naar het strand. Ook wordt Zeeland steeds meer bezocht vanwege de vele mooie fietsroutes. Met de elektrische fiets is zelfs een route met tegenwind een ontspannen ritje. Met de mooie vergezichten en wolkenluchten waant u zich fietsend door een schilderij van Toorop of een vroege Mondriaan.
Het gastronomisch arrangement is alle dagen boekbaar en excl. toeristenbelasting en excl. dranken.

Het weekendarrangement v.a. € 130 p.p.
Een volledig verzorgd weekend in Zeeland. In de winter start dit vrijdagavond bij de haard en zondag na het ontbijt zwaaien wij u weer uit. U wordt verrast op vrijdag- en zaterdagavond met het menu van de chef. Uiteraard kennen wij hierin de varianten, vis, vlees en vegetarisch. Iedere ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet.
Overdag adviseren wij u graag over de rustieke plaatsen Veere , Middelburg en Zierikzee. En ook de maritieme musea, Neeltje Jans, of het Watersnood museum zijn de moeite waard.
Het weekendarrangement is excl. toeristenbelasting en exclusief dranken.

Het midweek arrangement v.a. € 110 p.p.
U kunt kiezen voor de 2, 3 of 4 daagse variant. Ook in dit arrangement wacht u elke avond weer een nieuwe verrassing van onze chef. Een 3-gangen menu voor fijnproevers.
Het midweekarrangement is van zondag t/m donderdag boekbaar en excl. toeristenbelasting en excl. dranken.
De prijzen voor meerdere dagen staan in het schema onderaan de pagina.

Het Kerstarrangement 2018 v.a. € 185,- p.p.
Aankomst op dinsdag 25 december, Eerste Kerstdag tussen 14.00-17.00 uur, u kunt de sleutel voor u kamer ophalen in Restaurant de Korenbeurs op het Landgoed. Om 18.00 uur geniet u van een Kerst aperitief met een amuse en om 18.30 uur vangt het 4-gangen kerstdiner aan, eventueel uit te breiden met een wijnarrangement. Op woensdag een luxe kerstontbijt in onze brasserie. Daarna heerlijk uitwaaien op de Zeeuwse stranden, die op 5 minuutjes rijden bij ons vandaan te vinden zijn. Om 18.00 uur ontvangen wij u Tweede Kerstdag voor een aperitiefje en een 3-gangen menu, tevens uit te breiden met een wijnarrangement. Op donderdag geniet u nog van het ontbijt en daarna zijn de kerstdagen alweer voorbij, en hopen wij dat u genoten heeft van een culinaire feestweekend.
Het kerstarrangement is excl. toeristenbelasting en excl. dranken.

Mail om te reserveren info@landgoedrijckholt.nl. Of bel 0113-302100.
*Kijkt u bij het “Overzicht arrangementen” voor de exacte prijs in de gewenste periode.
Alle arrangementen zijn op basis van een standaard tweepersoonskamer.

Tip: Cadeaubon! Weet u ook nooit wat u uw familie en vrienden moet geven voor hun verjaardag...Denkt u eens aan een cadeaubon van Landgoed Rijckholt. U kunt het bedrag zelf bepalen. De bon is te gebruiken bij een overnachting bij onze Bed & Breakfast. De ideale manier om uw vrienden kennis te maken met ons prachtige landgoed! 
Vraag 'm hier aan!

*Voor arrangementen en voordeelaanbiedingen geldt de hoogseizoenstoeslag van 1 juli tot 1 september en in de periode hemelvaart en Pinksteren.